Spectacol la fileu! Cele mai bune echipe liceene de volei s-au întrecut la Olimpiada şcolară

0
87

Sala Mircea Albu a Clubului Sportiv Școlar “Bega” din Timișoara a fost scena de desfăşurare a Etapei Județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la Volei Feminin – Nivelul Liceal.

La această competiție au participat 8 școli din județul Timiș, toate fiind calificate în urma jocurilor preliminare, din zonele lor.

Competiția a inceput cu jocurile din grupe. Cele două grupe au fost trase la sorți înaintea concursului și au avut următoarea componență:

Grupa A​
Liceul Teoretic „Jean-Louis Calderon” Timișoara
Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara
Liceul Tehnologic Jimbolia
Colegiul Național Bănățean Timișoara​​​​​

Grupa B
Colegiul Național „Coriolan Brediceanu“ Lugoj
Liceul Teoretic „Vlad Țepeș” Timișoara
Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara
Colegiul Național „Constantin Diaconovici-Loga” Timișoara

În urma jocurilor disputate în cele două grupe, s-au calificat in semifinale primele două echipe clasate din fiecare grupă, din grupa A – pe locul 1 a terminat Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara, secundată de Colegiul Național Bănățean Timișoara, iar în grupa B – pe locul 1 s-a clasat echipa Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara și pe locul second Colegiul Național „Coriolan Brediceanu“ Lugoj.

Prima semifinală a fost disputată între Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara și Colegiul Național „Coriolan Brediceanu“ Lugoj, cele din urmă învingând cu scorul de 2-0, iar în cea de-a doua semifinală s-au întâlnit Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara și Colegiul Național Bănățean Timișoara, victoria revenind fetelor de la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara, impunându-se cu scorul de 2-0.

În finala mică s-au impus fetele de la Colegiul Național Bănățean Timișoara cu scorul de 2-1. În Finala Mare, dupa un meci care a ținut publicul cu sufletul la gură, s-au impus fetele de la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara cu scorul de 2-1, aceasta din urmă calificânduse la etapa inter-județeană.

Felicitări și mult succes fetelor de la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara: PUP BIANCA, RUSNAC ALEXIA – MARIA, CODREANU ELENA, ALBU ANA – MARIA, VIȘAN ANDREEA – NATALY, CRIȘAN ANASTASIA – IOANA, BÎCOV EMA – ALEXANDRA, VARGA ȘTEFANIA, PUPĂZĂ ANA – MARIA, PANTEA ALESSIA, STANCU SARA – MARIA, HERCIU BRIANA, IONIȚĂ ALEXIA și MIREA ALEXA, coordonate de profesorul ALIN IONESCU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.