Colaborare pentru dezvoltarea sportivilor timişoreni. Klaus Nonnemacher președintele Uniunii Mondiale de Kickboxing WKU-World, în vizită în oraş

0
43

Knock Down Timişoara este mai mult decât o sală. Mai mult decât un club. Este un loc în care se şlefuiesc talente, în care se formează caractere şi în care se asigură viitorul din kickboxing.

Klaus Nonnemacher președintele Uniunii Mondiale de Kickboxing WKU-World se va afla in vizita oficiala in Romania în perioada 22-23 februarie.

Întâlnirea va fi găzduită in Timisoara de Alin Falcusan, inimosul fondator Knock Down Timişoara si are ca scop dezvoltare unor noi proiecte care sa aducă beneficii atât sportivilor amatori cat si sportivilor profesioniști dar si o mai buna colaborare a României in cadrul organizației.

De asemenea vor fi dezbătute aspecte care vizează noile reglementari in regulamentul de competiție si criteriile de desemnare si eligibilitate a sportivilor pretendenți pentru meciurile de titlu/centură.

Aşadar, o colaborere la cel mai înalt nivel pentru viitorul sporturilor din contact nu doar din ţară, dar şi din străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.