Țigări netimbrate, ascunse de un contrabandist, depistate de polițiștii de frontieră timișeni în plin câmp

0
59

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciliului Teritorial al Poliției de Frontiera Timiș au confiscat 1.500 de pachete cu ţigări netimbrate, găsite în vegetație în apropierea localității Becicherecu Mic.

În data de 26.02.2023, în jurul orei 15.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontiera Timiș au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări netimbrate, ocazie cu care au depistat în apropierea localității Becicherecu Mic, județul Timiș, pe un drum din proximitatea DN6, un cetățean român în vârstă de 33 ani, care încerca să ascundă într-o zonă de vegetație, 3 baxuri de carton, pe care le transportase cu un autoturism marca Dcia Dokker, înmatriculat în România.

Persoana în cauză împreună cu bunurile depistate au fost conduse la sediul inspectoratului pentru cercetări. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că în cele trei baxuri se află cantitatea de 1.500 pachete cu țigări netimbrate. Bărbatul a fost întrebat de proveniența ţigărilor şi a declarat că le-a primit de la un cetățean sârb. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.