Expo Mobila, la prima ediție din 2023

0
60

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la prima ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA TIMIȘOARA, organizată în perioada 06 – 09 aprilie 2023, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, din județele Arad, Cluj, Iași, Satu-Mare și Timiș, interesaţi să se promoveze pe piața locală și/sau să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

Noutăți prezente la prima ediție din acest an:
▪ La standul reprezentanței unei firme producătoare din Spania, publicul va putea admira, testa dar și achiziționa o multitudine de modele modulare de canapele, fotolii și colțare, care au încorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicatie. Este o afacere de familie, cu o experiență de 50 de ani în domeniul producerii și comercializării pieselor de mobilier, prezentă în 70 de țări din întreaga lume, pe piața românească intrând la sfârșitul anului 2022. Toate produsele comercializate sunt produse premium, cu garanție pe viață pentru structură și o calitate a materialului 6/6 la nivel internațional. La Expo Mobila Timisoara, compania va fi prezentă cu modelul Indy, care a câștigat ân 2016 la Paris Premiul de Inventivitate în materie de canapele, precum și cu modelul Korinto, un produs propriu, patentat, care are posibilitatea de a alege și regla duritatea șezutului atât electric cât și mecanic.

Compania a pregătit pentru publicul timișorean și o multitudine de surprize, cum ar fi transportul și montajul gratuit pentru produsele achiziționate, reduceri generoase de până la 35%, valabile doar pe perioada expoziției;

▪ O altă noutate care merită evidențiată este prezența mobilierului de grădină, adevărate opere de artă, realizate ca hobby de un medic timișorean care a transformat această pasiune într-un business de mare succes, obținând și finanțare europeană. Vor putea fi admirate și achiziționate piese inedite pe piața autohtonă, combinație perfectă între lucrul manual și utilaje computerizate. Materialele folosite sunt lemn stratificat, lemn structural – material care conferă căldură și confort, stilurile abordate fiind specifice din Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Staele Unite ale Americii. Mobilierul realizat, de exterior dar și de interior, se adresează persoanelor care doresc un produs trainic, pentru o perioadă lungă de timp, care să dureze timp de mai multe generații.

Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA:
▪ Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design;
▪ Gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte;
▪ Mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele;
▪ Consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
▪ Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.
Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.