Cozi de kilometri, nervi şi stres pe DN 6 lângă Plugova din cauza unor fisuri pe şosea. Dacă puteţi, evitaţi zona

0
11

Se circulă îngreunat pe DN 6, în zona localității Plugova (CS), din cauza unor fisuri la partea carosabilă, creându-se o diferență de nivel care afectează circulația rutieră. Drumarii efectuează lucrări pentru remedierea provizorie a situației. În zonă a fost instituită restricție rutieră temporară, la 30 km/h.

Săptămâna trecută au fost executate lucrări de remediere la tasarea produsă în zona dealului Plugovei, tasări apărute după ploile abundente din ultima perioadă. Au fost executate lucrări pentru șanțuri de gardă, un dren longitudinal de 50 metri lungime, excavații, drenuri transversale pentru captarea infiltrațiilor de apă din sistemul rutier, apoi s-a refăcut sistemul rutier cu geotextile, piatră brută, balast, strat de piatră spartă și trei straturi de asfalt.

Drumarii intervin în regim provizoriu, urmând să fie realizată o expertiză geotehnică pentru a vedea care este cauza cedării.

„Rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră instituită, precum și indicațiile polițiștilor rutieri, să dea dovadă de răbdare și să circule cu atenție sporită!”, este mesajul DRPD Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.