Cursuri gratuite de formare profesională derulate la CCIAT

0
343

someri

Aproximativ 260 persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri, din vestul țării pot participa la cursuri gratuite de formare profesională. Acestea sunt derulate de către Fundația Școala de Afaceri și Meserii Timișoara în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș.

Este vorba despre un proiect de tip grant, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Efectul pe termen mediu urmărește implementarea unor metode inovative și integrate de identificare, informare, evaluare, consiliere, formare profesională, mediere și plasare pentru persoane inactive, șomeri, șomeri de lungă durată; creșterea numărului de persoane provenite din grupuri vulnerabile angajate.

Astfel, în 12 martie, de la ora 10:00 , la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, sala CEDO, va avea loc work-shop-ul „Metode inovatoare de inserție/reinserție pe piața forței de muncă pentru șomeri, inclusiv șomeri de lungă durată”.

Evenimentul se adresează instituțiilor, ONG-urilor și autorităților care sprijină inserția/reinserția șomerilor pe piața muncii, inclusiv a șomerilor de lungă durată.  Are ca scop identificarea unor metode inovatoare în acest domeniu și prezentarea celor mai bune practici.

Evenimentul va avea o durată de 5 ore și va fi susținut de lectori specialiști în domeniu. Cei interesați se pot înscrie pe e-mail: dfiti@cciat.ro sau la telefon: 0372185260.

Originally posted 2015-03-04 13:37:55.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.