Freddy Simonis: ”Vremelnicul primar al orașului nostru nu a fost NICIODATĂ la Ministerul Transporturilor”

0
811

1393755_705059422856359_171884230_n

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a ajuns din nou ținta atacurilor unor consilieri locali. De această dată, Freddy Simonis îl acuză pe edil pe o rețea de socializare că vrea cu orice preț să scoată timișorenii în stradă pentru realizarea centurii de sud a Timișoarei.

De asemenea, Simonis îi reproșează primarului că nu a fost niciodată la Ministerul Transporturilor pentru a se interesa despre situația unei finanțări pentru acest proiect.

“Nicolae Robu face orice ca să țină prima pagină a ziarelor. Obsedat de propria-i imagine, <<ciudatul>>, cum l-a numit colegul său de partid Dan Popa, nu face rabat de la nimic pentru a-și vedea numele și chipul în mass-media. De la palmieri și până la metrou, de la grădini de flori ca în Dubai și jocuri de lumini pe Bega, orice idee zglobie este prezentată drept un nou pas galactic spre dezvoltarea Timișoarei. Epuizându-și probabil lista de enormități creată în laboratoarele PNL, Robu insistă acum pe toate canalele cu o noua idee: să scoată lumea în stradă pentru realizarea centurii de sud a Timișoarei. Cum nu-și găsește acoliți, insistă și mai tare. Comunicate, conferințe de presă etc. În tot acest timp, vremelnicul primar al orașului nostru nu a fost NICIODATĂ la Ministerul Transporturilor pentru a se interesa măcar despre situația unei finanțări pentru acest proiect. Dacă primarul Robu nu știe unde este Ministerul Transporturilor, îi spun eu adresa: Strada Dinicu Golescu, nr. 38, București, Sector 1”, scrie consilierul Freddy Simonis pe pagina sa de Facebook.

Originally posted 2015-03-02 11:16:05.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.