Misiune economică în Bologna pentru firmele din Timiș

0
343

L’OREAL SVILUPPO SOSTENIBILE_photo_5163cf1353d5b

Firmele timișene sunt invitate la o misiune economică în Bologna, Italia. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează o misiune economică de vizitare a Salonului Internaţional de cosmetică şi parfumerie COSMOPROF, cea mai importantă manifestare expoziţională din lume cu acest profil. Evenimentul va avea loc în perioada 21- 24 martie.

Cei interesați se pot înscrie până pe 9 martie. CCIAT oferă firmelor participante asistenţă pe toată perioada derulării misiunii economice.

Potrivit reprezentanților CCIAT, Cosmoprof Worldwide Bologna este un eveniment reprezentativ de aproape 50 de ani şi este o platformă internaţională pentru industria profesională de cosmetice, înfrumuseţare corporală şi wellness. Ediția din 2014 a reunit, pe o suprafaţă de 90.000 mp, un număr de 2.450 expozanţi de pe toate continentele – Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Oceania şi a avut vizitatori din 145 de ţări. “Numărul mare al expozanţilor, vizitatorilor şi cumpărătorilor transformă acest eveniment, an după an, într-un excelent nod de informaţii unde profesionişti şi factori de decizie se întâlnesc pentru a dezvolta afacerea”, spune conducerea CCIAT.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.cosmoprof.com.

L’OREAL SVILUPPO SOSTENIBILE_photo_5163cf1440a91

(Sursa foto: www.cosmoprof.com)

Originally posted 2015-03-02 10:03:06.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.