Hoți „specialiști” în biciclete… prinși imediat după ce au furat!

0
75

În data de 29.04.2023, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au reținut doi bărbați în vârstă de 19 și 20 de ani, bănuiți de furt calificat în formă continuată. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 22:43, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, la aceiași data, în jurul orei 22:40, doi bărbați ar fi sustras o bicicletă, din curtea unui bloc situat pe Calea Șagului din municipiul Timisoara, ulterior unul dintre aceștia fiind reținut de către un cetățean, celălalt bărbat fugind într-o direcție necunoscută.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, în urma verificărilor efectuate fiind depistat și celălalt bărbat, în proximitatea locului faptei, bicicleta fiind recuperată și predată proprietarului.

Bărbații în vârstă de 19 și 20 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, iar în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că, în data de 28.04.2023, în jurul orei 20:00, aceștia ar mai fi sustras o altă bicicletă din curtea unui bloc situat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, pe care ulterior ar fi vândut-o.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.