Dintre ei se va alege următorii candidaţi PSD la posturile importante din Timiş

0
34

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a anunţat, vineri, echipa social-democraţilor care va intra în cursa internă de stabilire a candidaţilor ce vor intra, în final, în alegerile locale din 2024.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, şi actualul prefect de Timiş, Mihai Ritivoiu, vor intra în competiţia internă atât pentru şefia Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, cât şi pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara.

Pe lista echipei pentru şefia CJ Timiş sunt înscrişi: senatorii Eugen Dogariu şi Sebastian Răducanu, Alexandru Iovescu, Mihai Ritivoiu şi Alfred Simonis.

Pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara s-a înscris: subprefectul Sorin Ionescu, Adrian Cionca (fost director al Direcţiei de Sănătate Publică Timiş), Roxana Iliescu (consilier local Pro România), Mihai Ritivoiu şi Alfred Simonis.

„Există posibilitatea ca din afara PSD, o personalitate din lumea medicală, din lumea academică, universitară, acceptată de timişoreni şi timişeni, să completeze această echipă prezentată. Obiectivul nostru nu este neapărat să punem un coleg de partid în funcţia de primar al municipiului Timişoara sau în cea de preşedinte al Consiliului Judeţean. Important pentru noi este ca cel/cei pe care îl vom/îi vom susţine să câştige şi să ajute la deblocarea, derularea şi finanţarea proiectelor cu adevărat importante pe care Timişoara şi Timişul le au. De după Revoluţie am avut exclusiv primari de dreapta în Timişoara şi cred că lucrul acesta se vede, iar după patru ani de regres pentru judeţul Timiş, cu liberalul Alin Nica la conducere, cred că este nevoie de o schimbare şi acolo”, a detaliat Alfred Simonis, într-o conferinţă de presă.

Până la începutul lunii noiembrie se va definitiva lista candidaţilor interni ai PSD Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.