PSD se ţine de promisiune. La Timişoara vom avea stadion nou

0
58

Dacă unii au dat-o doar pe machete sau pe vorbe în vânt, alţii se ţin de cuvânt. Şeful PSD Timiş, Alfred Simonis anunţă că noul stadion al Timişoarei nu este doar o iluzie…

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a fost prezent, miercuri, la o şedinţă la Ministerul Dezvoltării, în cadrul căreia s-a mai făcut un pas pentru construirea noului stadion al Timişoarei.

“Suntem cu un pas mai aproape de construirea unui nou stadion la Timișoara, proiectul trecând de Pre CTE (Comitetul Tehnico-Economic). Astăzi am participat la ședința de la Ministerul Dezvoltării pentru a ne susține cauza și a mă asigura că lucrurile merg în direcția pe care cu toții ne-o dorim. Următorul pas, conform procedurii, este avizarea în Comitetul Tehnico-Economic iar apoi, așa cum a promis premierul, Hotărârea de Guvern și Ordonanța de Urgență. Nu mai pierdem timpul, facem stadion la Timișoara!”, a transmis Simonis.

Desigur, va mai curge multă apă pe Bega până când buldozerele vor pune la pământ vechiul Dan Păltinişanu, dar cert este că acea zi este mai aproape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.