AJOFM şi UVT organizează „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”

0
26

Sunteţi invitaţi să participați la deschiderea evenimentului organizat de AJOFM Timiș în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, care va avea loc vineri, 27 octombrie 2023, începând de la ora 9, la sediul principal UVT (V.Pârvan nr. 4).

Vor participa la eveniment reprezentanți din partea partenerilor organizatori: doamna Paula-Roxana Kasai, director executiv AJOFM Timiș, doamna prof.univ.dr. Flavia Barna, prorector UVT responsabil cu parteneriatele instituționale și comunitatea de Alumni, reprezentanți ai celor peste 50 de companii și instituții angajatoare care și-au confirmat prezentarea ofertelor în cadrul acestei ediții a Bursei, studenți, cadre didactice și alți invitați.

Comunitatea academică din UVT susține principiul extinderii permanente a parteneriatului social dintre mediul universitar și mediul economic, dar și cu instituțiile administrației, pentru amplificarea potențialului de inserție a absolvenților în mediul profesional local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.