Sfârșit de săptămână important pentru sportivii CSU Politehnica Timișoara, în căutare de noi medalii naționale

0
64

Sportivii de la CSU Politehnica Timișoara au parte de un weekend încărcat. Secția de natație caută noi medalii la Campionatul Național în bazin scurt ce se desfășoară la Otopeni, CSU Poli este reprezentată de trei echipaje la Campionatul Național de fond de la Snagov. Echipele de volei și handbal sunt angrenate în meciuri de campionat.

Secția de natație se află la Otopeni, unde zilele acestea are loc Campionatul Național în bazin scurt – Seniori, Tineret și Juniori. Delegația CSU Politehnica Timșoara este compusă din nouă sportivi: Emil Dăncăneț, Albert Cojanu, Radu Vaipan, Lucian Hoțea, Darius Nistor, Cosmin Lancea, Robert Oană, Daria Humă și Iustina Andrei. Alături de ei se află antrenorul Sabin Avram și Dragoș Neagu, kinetoterapeutul și preparatorul fizic.

În prima zi de concurs, 9 noiembrie, Daria Humă va intra în bazin în probele de 50 de metri bras și 100 de metri spate. Tot la 100 de metri spate va fi și Iustina Andrei. Emil Dăncăneț și Darius Nistor vor înota la 100 de metri spate, iar Albert Cojanu și Robert Oana vor fi în bazin la proba de 50 de metri fluture. Competiția se desfășoară în perioada 9 – 11 noiembrie 2023.

La Complexul Sportiv Național „Elisabeta Lipă” din Snagov se desfășoară Campionatul Național de fond. CSU Politehnica este prezentă cu trei echipaje la întrecerile destinate seniorilor, toate la masculin: dublu vâsle, dublu rame și patru vâsle. Echipajele sunt pregătite de Ecaterina Calapiș.

Voleibalistele de la CSU Politehnica Timișoara, antrenate de Cerasella Șerban, încep returul în Divizia A, seria Vest. Vor juca în deplasarea de la CSM Sighetu Marmației. În turul de la Timișoara, alb-violetele s-au impus în trei seturi.

Și handbaliștii Politehnicii încep a doua parte a campionatului. Este un derby universitar, în deplasare, cu CSU Craiova, un meci care va vea loc sâmbătă de la ora 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.