Atac la intimidare care a devenit o tentativă de omor

0
66

Patru tineri au fost arestaţi în Arad după ce ar fi atacat cu obiecte explozive artizanale (cocktailuri Molotov) o casă din localitatea Şofronea.

Suspecţii au vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani şi sunt cercetaţi pentru distrugere şi tentativă de omor.

„După ce au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei. În cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”, au transmis procurorii.

Iniţial, cei patru au fost cercetaţi pentru distrugere, însă ulterior cercetările au fost extinse şi pentru tentativă de omor, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Se pare că victima a fost produsul unei răzbunări. Acesta a vândut un scuter unuia dintre „torţionari”, iar când acesta s-a stricat, unul dintre agresori a încercat să îşi recupereze banii, şi cum victima nu a vrut să îi dea înapoi s-a pus planul acestei răzbunări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.