FOTO: Războinicii Timişoarei au cucerit frumoasa cetate a Sighişoarei

0
397

Campionatul Regional de minirugby a continuat cu etapa de la Sighişoara, un oraş minunat şi o gazdă perfectă pentru echipele de rugby formate din copiii din Banat şi Ardeal.

Warriors Timişoara s-a prezentat cu mai multe echipe şi a luat cu asalt o competiţie în care s-a simţit ca luptătorul în bătălie. La U8, echipa timişoreană s-a clasat pe locul 1, la fel la U10 cu echipa de avansaţi şi pe 4 cu echipa de începători. Locul 1 a fost obţinut şi la U12, iar la U14, gruparea bănăţeană a fost a doua.

„A fost mulţumitor din punct de vedere al rezultatelor, dar mai avem de progresat la partea tehnico-tactică (la grupele mari). Din luna octombrie s-a schimbat şi regulamentul de la minirugby; avem de perfecţionat şi noi (ca antrenori) şi arbitrii, dar şi copii. Pentru cei mai avansați sunt deprinderi de care trebuie sa “scăpăm” (gen protejarea jucătorului purtător de balon, prin “tampon”), iar pe cei “începători” trebuie să-i învăţăm corect, cu regulamentul actual! Per general, stăm bine în clasament, lucru mai puţin important la această vârstă, dar nu de neglijat pentru copii.

Am fost întâmpinați de o gazdă primitoare, un orășel cochet, încărcat de istorie, pe care ar trebui să-l viziteze fiecare român. Ne bucurăm că putem să ducem copiii să-şi cunoască ţara, prin rugby, să-şi facă prieteni noi şi să se dezvolte într-un mediu pozitiv! Costurile pentru deplasare şi masă s-au suportat integral din sponsorizările către club şi mulţumim tuturor celor care ne susţin activitatea”, ne-a spus preşedintele-antrenor al clubului, Codruţ Nicorici.

În acest an se va mai disputa o singură etapă, ultima a turului, la Sibiu pe 25 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.