Jebelul va fi “Sat European de Tineret 2024”

0
19

Zilele trecute în comuna Hălăucești, județul Iași, în prezența ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia-Elena Intotero, a europarlamentarului Dragoș Pîslaru – președintele Comisiei de Muncă și Afaceri Sociale a Parlamentului European, a Prefectului județului Iași, Petru Bogdan Cojocaru și a multor altor reprezentanți ai Parlamentului României sau administrației județului Iași, la Gala Tinerilor din mediul rural, comuna Jebel a obținut titlul de “Sat European de Tineret 2024”!

Pentru tinerii din Jebel, dar și pentru toată comunitatea, 2024 se anunță a fi un an plin de activități culturale, sportive, sociale, activități care vor crea oportunități de perfecționare, oportunități de petrecere a timpului liber și de socializare. Comunitatea jebeleană și în special comunitatea de tineri din Jebel, avea nevoie de acest imbold, de acești tineri implicați, care au dovedit că sunt mai mult decât viitorul, în mod cert sunt și prezentul acestei comunități.

„Suntem o comunitate care ne dezvoltăm încet și sigur pe toate planurile, o comunitate care se integrează în marea comunitate europeană, o comunitate care vine cu energie, idei și perspective noi asupra vieții de zi cu zi. Avem nevoie de implicarea tinerilor în viața politică, administrativă, de implicarea lor în luarea deciziilor, de ideile lor și totodată de energia lor pentru a schimba în bine lumea aceasta”, spune Dan Ciprian Vatriş, primarul comunei Jebel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.