Doua echipe din zona de Vest in semifinalele Cupei la futsal

0
350

futsal

Deva si Resita se bat pentru Cupa Romaniei. Campioana României la futsal, Autobergamo Deva, a reuşit să se califice în penultimul act al Cupei României, după ce a învins în deplasare, scor 5-2 (3-0), echipa City’us 2 Tg. Mureş.

Gruparea deveană, pentru care au marcat Robert Lupu de trei ori şi Cristian Obadă, de două ori, s-a calificat în premieră în această fază a competiţiei.

La prima participare în competiție, Muncitorul Reșița a reușit calificarea în semifinalele Cupei României la fotbal în sală. Într-un meci din sferturile de finală, disputat la Sala Polivalentă din Reșița, echipa pregătită de Viorel Lolea și Ion Roman a învins cu 4-3 (1-1) pe KSE Târgu Secuiesc.

Cupa României se va desfăşura în acest an, în premieră, în sistem Final – Four, într-o singură locaţie, timp de două zile. Astfel, în prima zi se vor desfăşura semifinalele iar a doua zi finala mică şi cea mare. Alaturi de Deva si Resita in semifinale mai merg Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, învingătoare cu 10-4 în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ si City’us Tg. Mureş, 5-3 cu United Galati.

Originally posted 2015-04-21 14:32:17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.