Se caută firmă pentru proiectarea a peste 1800 km de piste de biciclete

0
57

Consiliul Județean Timiș, în calitate de lider de parteneriat, invită prestatorii de servicii să participe la o licitație publică care are ca scop achiziționarea serviciilor de realizare a studiului de fezabilitate cu elemente DALI pentru obiectivul de investiție „Cu bicicleta prin vest – traseu cicloturistic”, proiect finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta 11 – Turism și cultură.

Traseul cicloturistic propus în cadrul contractului de finanțare a avut o lungime estimată de 1.729 km, însă conform datelor colectate ulterior de către cei patru parteneri beneficiari, fie pentru evitarea exproprierilor, fie pentru creșterea atractivității traseului, la data actuală, acesta cuprinde 1.856 de km și parcurge teritoriile județelor Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Arad.

„Acest proiect major a fost posibil în urma încheierii unui acord de parteneriat între patru județe, motiv pentru care mulțumesc tuturor celor care au contribuit, și nu sunt puțini. Traseul va impulsiona creșterea economică regională deoarece județele implicate sunt situate într-o regiune care îmbină cele mai diverse forme de relief și au un potențial turistic ridicat”, a declarat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Valoarea Studiului de fezabilitate scos la licitație este de 18.771.200 RON fără TVA. Firmele interesate pot depune oferte până la 16 februarie, ora 15:00, iar câștigătorul licitației va avea la dispoziție 6 luni pentru predarea studiului de fezabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.