Timișorenii sunt invitați să răspundă, până în 15 ianuarie, la sondajul privind „Calitatea Vieții în Timișoara”

0
54

Primăria Municipiul Timișoara (PMT) și Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) realizează anual sondajul sociologic cu privire la calitatea vieții în Timișoara. Sondajul este deschis întregii comunității timișorene și constă în realizarea unei anchete sociologice bazată pe un chestionar, aplicat față în față și online.

Pentru că ne aflăm în ultimile zile ale aplicării chestionarului, invităm timișorenii cu vârste de peste 18 ani să acceseze ACEST LINK până în 15 ianuarie 2024, pentru a răspunde la întrebările propuse.

Începând din 2016, Universitatea de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Sociologie și Psihologie, realizează sondajul anual, „Barometrul Calitatea Vieții în Timișoara”, având ca scop furnizarea de date empirice relevante pentru administrația publică locală și toți ceilalți actori instituționali implicați în viața orașului, privind situația și dinamica socială din comunitatea locală, în scopul orientării politicilor publice și proiectelor strategice locale, în context regional și național.

Barometrul este realizat conform normelor metodologice din domeniu și asigură anonimizarea datelor persoanelor care oferă răspunsuri. Instrumentul de cercetare utilizat în cadrul „Barometrului Calitatea Vieții în Timișoara” este dezvoltat de un grup de cercetători în sociologie, geografie socială și științe ale comunicării de la Universitatea de Vest din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.