Din iunie începe dezinsecția în tot județul

0
325

dezinsectie

Începe dezinsecția în tot județul Timiș, dar și la Timișoara. Aleșii locali au aprobat astăzi în ședința de plen a CJ Timiș proiectul care prevede acest lucru.

După ce edilul-șef, Nicolae Robu, a făcut apel la cetățeni să facă dezinsecţia, Consiliul Judeţean a preluat inițiativa. Nici după doi, municipalitatea nu are contract cu o firmă care să se ocupe de dezinsecţie şi deratizare. Și asta, din cauza unor contestaţii făcute la licitaţiile organizate. Astfel că autoritățile au decis până la urmă că CJ Timiș va organiza licitaţia, iar Primăria Timișoara va plăti în schimbul serviciilor prestate.

Potrivit președintelui CJ Timis, dezinsecția ar putea începe la mijlocul lunii iunie. “La cinci zile de la adoptarea hotărârii se poate discuta de realizarea achiziţiei, de cumpărarea soluţiilor în aşa fel încât să fim pregătiţi. După părerea mea în două, trei săptămâni, după 15 iunie putem discuta dacă este necesar şi ni se solicită de către instituţiile de sănătate să facem acest lcuru în regim de urgenţă sau dacă vom face aşa cum s-a discutat în funcţie de solicitările pe care le au primăriile din judeţ, dar este clar că în zonele mai împădurite va trebuie făcută mai rapid dezinsecţia”, spune Titu Bojin, președintele CJ Timiș.

Originally posted 2015-05-28 13:47:54.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.