Dorința primarului s-a împlinit chiar de ziua lui! În această seară se deschide Pasajul subteran Michelangelo

0
423

michelangelo

Veste bună pentru timișoreni! În această seară se deschide oficial Pasajul subteran Michelangelo.

Acest lucru se va întâmpla chiar de ziua de naștere a edilului-șef, Nicolae Robu. Amânată în repetate rânduri din cauza vremii nefavorabile, deschiderea Pasajului subteran Michelangelo este acum o certitudine. Inaugurarea va avea loc de la ora 19:00.

Pasajul are o lungime de 455 de metri, din care partea acoperită reprezintă o treime, adică 115 metri. Tunelul are o lățime de 14 metri și o înălțime de 6 metri, iar pereții verticali au peste 17 metri înălțime, din care aproape 12 metri sunt îngropați. Amenajarea Complexului Rutier Michelangelo a necesitat lucrări suplimentare de peste 100.000 de euro, contract atribuit la finele lunii trecute în urma unei proceduri de negociere. Pentru lucrările suplimentare necesare la pasajul subteran Michelangelo nu s-a organizat o licitaţie, fiind aleasă procedura negocierii fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare potrivit OUG 34/2006.

Lucrările ar fi trebuit să fie finalizate în septembrie 2014, conform termenului iniţial, dar autorităţile locale au invocat diverse motive pentru întârzieri.

Originally posted 2015-05-28 13:16:52.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.