“Pătura care citeşte”… în aer liber la Timișoara

0
375

patura-care-citeste

Iubitorii de lectură sunt invitaţi astăzi la o nouă ediţie a acțiunii “Pătura care citeşte”. Biblioteca Judeţeană Timiş a pregătit un program special, atât pentru iubitorii de lectură, cât şi pentru cei pasionaţi de fotografie sau muzică. Ca în fiecare an, totul va fi în aer liber.

Evenimentul se află la cea de-a treia ediție. Potrivit directorului BJT, Tudor Creţu, manifestarea a fost preluată şi de alte biblioteci din ţară, spre exemplu cele din Sibiu și Craiova.“Dacă anul trecut a fost angrenat întregul judeţ, anul acesta “Pătura care citeşte” a devenit un fenomen aproape, adică o manifestare naţională, în sensul că se organizează la Sibiu, de la aceeaşi oră, de către Biblioteca Judeţeană “Astra”, urmând ca săptămâna viitoare, pe 3 iunie, să fie organizată la Craiova, de către Biblioteca Judeţeană din Dolj”, transmite Tudor Crețu, directorul BJT.

Evenimentul are loc astăzi în Parcul Justiţiei, de la ora 18:00. Jumătate de oră mai târziu va avea loc un concert Radu Stoica și Trupa Vest. Apoi de la ora 19:00 – Vernisaj Fototeca BJT, “Amazoana cu mop”. Începând cu ora 20:00 – Vernisaj Fototeca BJT, “Reclame-n-clame”, iar la 21:00 – “Lecturi aprinse”.

(Sursa foto: www.timpolis.ro)

Originally posted 2015-05-28 12:49:59.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.