USAMVB la ceas aniversar! Principesa Moștenitoare Margareta a primit titlul de Doctor Honoris Causa

0
650

Doctor Honoris Causa - Principesa Margareta-

Eveniment important pentru Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului. Instituția împlinește 70 de ani de la înființare.

Printre invitați s-au numărat ministrul Educației și Principesa Margareta. Cu acest prilej, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a primit cea mai înaltă distinție a Universității, titlul de Doctor Honoris Causa. „Vă mulțumesc pentru acordarea acestui titlu, la aniversarea a 70 de ani de existență a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, prin decret regal, semnat de Majestatea Sa, Regele Mihai I, tatăl meu. Văd această distincție ca un omagiu adus înaintașilor mei, Carol I Ferdinand, Carol al II-lea, Mihai și reginelor Elisabeta, Maria, Elena și Ana. În cei 150 de ani de existență, Casa Regală a privit educația mereu ca o prioritate. Știu că niciunul din cei 70 de ani nu a fost ușor pentru universitate”, a precizat Alteța Sa Regala, Principesa Margareta a României.

În cadrul Laudatio prezentat de rectorul USAMVB, Paul Pîrşan a subliniat că titlul a fost acordat pentru întreaga activitate desfăşurată de Alteța Sa Regală, principesa. “Este o personalitate pe care ne-o dorim în corpul de elită al universității prin acordarea acestui titlu de Doctor Honoris Causa”, a transmis Paul Pîrșan, rectorul USAMVB.

principesa Margareta

USAMVB

Originally posted 2015-05-29 13:41:50.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.