Cursa Rățuștelor pe Bega va avea o nouă ediţie, pe în 1 Iunie

0
41

O nouă edițe a Cursei Rățuștelor pe Bega, organizată de Rotaract Club Timișoara, va avea loc de Ziua Internațională a Copilului, pe data de 1 Iunie.

Tema celei cea de a XV-a ediții este reprezentată de sănătate. Cu fondurile strânse în cadrul cursei de anul acesta se va achiziționa un Tonometru portabil cu tehnologie de ultimă generație.

”Acest dispozitiv medical va fi utilizat pentru consultarea oftalmologică gratuită a elevilor din mediul rural din județul Timiș. Aceste consultații vor permite identificarea și tratamentul afecțiunilor oftalmologice în stadii incipiente, oferindu-le copiilor șansa unei vieți cu o vedere sănătoasă.

În urma diagnosticelor, vom achiziționa ochelari de vedere pentru elevii care vor avea nevoie și totodată le vom explica cum pot avea grijă de sănătatea ochilor lor”, au transmis organizatorii.

Cauza caritabilă din acest an poate fi susținută prin achiziționarea a minimum un bilet de participare în Cursă, prețul acestuia fiind de 10 lei. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul: https://timisoara.cursaderatuste.ro/

Cursa are loc în 1 Iunie, cu începere de la ora 17, la Podul Mitropolit Andrei Șaguna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.