Marius Stoian vrea să facă din Birda o comună europeană

0
84

Actualul primar din Birda, Gheorghe Marius Stoian, îşi doreşte un nou mandat în fruntea localităţii pe care a servit-o şi în ultimii patru ani.

„A venit momentul, după încă patru ani de mandat, să-mi depun din nou candidatura atât eu cât și consiliul local. Au fost momente atât bune cât și mai puțin bune, însă nu ne-am dat bătuți. Împreună cu echipa din primărie și consiliul local ne-am străduit să ducem Birda acolo unde îi este locul, și anume una din cele mai frumoase comune din județul Timiș.

Realizările sunt vizibile, cunosc faptul că mai sunt multe de făcut, dar ne străduim să ajungem o comună Europeană și vom lupta pentru asta. Țin să vă mulțumesc tuturor pentru tot, iar pe data de 9 iunie vă îndemn să veniți într un număr cât mai mare la vot, iar pe lângă echipa noastră, vă îndemn să îl sprijinim și pe Alfred Simonis, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, fără de care multe proiecte nu ar fi fost realizate în comuna noastră!”, a fost mesajul edilului.

Reamintim, Gheorghe Marius Stoian, primarul PSD din Birda, a obținut cele mai multe voturi în cadrul adunării generale a Asociației Primarilor din Timiș și a devenit președinte al organizației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.