Percheziţii la hoţii de energie electrică 

0
537

 

 furt curent

Opt gospodării din satul Alioş, judeţul Timiş, branşate ilegal la reţeaua de energie electrică, au fost descoperite ieri de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara.  Jandarmii timisoreni, în colaborare cu lucrătorii ENEL DISTRIBUŢIE BANAT, au desfăşurat o acţiune de prevenire a furtului de energie electrică şi pentru depistarea locuinţelor branşate ilegal la reţea în localitatea timişeană Alioş.

Au fost vizate 15 persoane bănuite de furt de energie electrică, dar şi depistarea unor instalaţii improvizate de transport şi distribuţie a energiei electrice. În urma verificărilor a reieşit faptul că în ultima perioada, pe raza localităţii,  persoanele în cauză au săvârşit în mod repetat aceste infracţiuni. Peste 30 de jandarmi timişoreni au fost mobilizaţi pentru participarea la această acţiune. Cu această ocazie, aceştia au întocmit actele de sesizare pentru un număr de şase persoane pentru săvârşirea infracţiunii de furt de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine pentru racordarea ilegală la reţeaua de energie electrică care urmează să fie predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor săvârşirii faptelor precum şi a recuperării prejudiciului cauzat.

furt curent Alios BI 64

Originally posted 2015-06-06 07:02:22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.