Peste 100 de timișeni din Boldur au făcut primul pas spre un loc de muncă   

0
292

someri

Peste 100 de șomeri din Timiș au făcut primul pas spre un loc de muncă. La finalul săptămânii trecute a avut loc ”Bursa Locurilor de Muncă – Împreună spre un loc de muncă”, la Boldur, județul Timiș. Este vorba despre prima acțiune de acest gen, în cadrul proiectului ,,Perspectiv Rural-Măsuri de asigurare a sustenabilității zonelor rurale și ocupare a forței de muncă”.

Evenimentul a avut ca scop sprijinirea persoanelor ocupate în agricultura de subzistență, a persoanelor inactive și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă și a șomerilor din mediul rural în a-și găsi un loc de muncă.

La bursă au fost prezenți 10 angajatori, care și-au prezentat locurile de muncă disponibile. Peste 255 de posturi vacante  au fost puse la dispoziție, iar cei 10 angajatori au completat și strâns un număr de aproximativ 85 de CV-uri din partea participanților. Cele 116 persoane participante la eveniment au fost informate despre posibilitățile lor reale de angajare și despre primul pas care trebuie făcut spre un loc de muncă.

Proiectul  este derulat până în septembrie 2015, iar valoarea totală este de peste două milioane lei, o mare parte bani europeni nerambursabili.

Acțiunea a fost organizată de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Unitatea Administrativ Teritorială Nițchidorf, Unitatea Administrativ Teritorială Sacoșu Turcesc și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș și în colaborare cu Unitatea Administrativ Teritorială Boldur.

Originally posted 2015-06-04 15:19:11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.