Victorii pentru Biea şi Gavril la Craiova, plus două centuri adjudecate

0
25

Pugiliştii români Ronald Gavril şi Flavius Biea au cucerit centurile WBC Latino, vineri seara, în cadrul galei Boxing Fighting Championship 5, desfăşurată în Sala Polivalentă din Craiova.

Ronald ”The Thrill” Gavril (37 ani) a câştigat prin abandonul mexicanului Carlos Gallego Montijo, în repriza a şaptea a meciului de la categoria semigrea, după ce acesta s-a accidentat la braţul stâng.

Gavril, care a dominat lupta, şi-a trecut în palmares a 25-a victorie la profesionişti (20 KO), el având şi trei înfrângeri.

Pentru mexican (26 ani) aceasta a fost a şasea înfrângere din cariera profesionistă (4 KO), palmaresul său fiind completat de 10 victorii (7 KO).

O victorie după şapte reprize (din zece programate) a obţinut şi Flavius Biea, la categoria mijlocie, argentinianul Jonathan Jose Eniz abandonând din cauza durerilor la umărul drept.

Timişoreanul a obţinut a 24-a sa victorie la profesionişti (12 KO), el suferind o singură înfrângere (KO). Eniz (29 ani) a ajuns la 20 de înfrângeri (7 KO), dar bilanţul său cuprinde şi 33 de victorii (15 KO).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.