Bibliotecile în aer liber revin pentru a cincea oară la Timișoara

0
267

biblioteci in aer liber

Timișorenii care doresc să răsfoiască reviste, cărți sau benzi desenate în limbile franceză și germană, să asculte muzică bună și să descopere oferta de filme artistice și documentare sunt așteptați, vineri și sâmbătă, în curtea Institutului Francez.

În cadrul festivalului Street Delivery, Mediateca „André François” a Institutului Francez și Biblioteca Centrului Cultural German readuc în prim plan bibliotecile în aer liber. Pe lângă oportunitățile pentru adulți, în cadrul evenimentului, micuții ce vor trece pragul Institutului Cultural Francez vor avea parte de propriul lor colțișor, unde vor putea lectura, se vor putea juca sau vor putea desena.

În plus, organizatorii au și o surpriză pentru pasionații de lectură. Se va organiza o tombolă prin care pun la bătaie un card cu acces liber la cele două biblioteci și reduceri importante la cei peste 40 de parteneri culturali ai celor două institute.

Acțiunile vor avea loc vineri, între orele 15.30 – 19.00, iar sâmbătă de la 11.00 – 18.00. Accesul publicului este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.