Accident cu victimă făcut de un şofer băut şi fără permis. Vinovatul, dat afară de la muncă

0
13

Societatea Piețe S.A. Timișoara rămâne consecventă în demersul de livrare a unor condiții cât mai bune și mai sigure pentru beneficiarii serviciilor precum și pentru angajați, astfel că managementul societății a luat măsuri imediate cu privire la o abatere disciplinară gravă.

Aflat în afara orelor de serviciu, dar cu unul dintre autoturismele societății Piețe S.A pe care avea dreptul să îl conducă prin prisma fișei postului, un inginer responsabil pentru echipa de întreținere și intervenții, a produs un accident în Timișoara, miercuri, 19 iunie, soldat cu o victimă.
Aceasta traversa strada pe trecerea de pietoni și a fost lovită cu mașina de inginerul angajat al Piețe S.A., fiind ulterior transportată la spital. Echipajul de poliție ajuns la fața locului a constatat că angajatul Piețe S.A. se afla sub influența băuturilor alcoolice, având totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, aspect neadus la cunoștință de acesta conducerii societății.

„Astfel de situații sunt excepții în cadrul societății, însă nu tolerăm comportamente de acest gen. În consecință, inginerului i-a fost desfăcut contractul de muncă din cauza abaterilor disciplinare grave. Conducerea Piețe S.A. este deschisă colaborării și comunicării cu angajații, dar nu permitem ca din cauza comportamentelor deviante să fie pusă în pericol o viață”, a precizat directorul general al societății, Mirel Pop.

foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.