Anonimul de la Muzeul Banatului se consideră persecutat

0
1030

anonim

Claudiu Ilaș supranumit de alți colegi din presă „beizadeaua primarului din Buziaș” a ajuns în atenția opiniei publice după ce a reușit să piardă la Muzeul Satului Bănățean un concurs aranjat chiar pentru el. La acea vreme „băiatul lui tata” nu a fost în stare să câștige un concurs cu dedicație iar procedura a trebuit reluată până ce „anonimul” a reușit să treacă toate probele din concurs.

Ieri gazetadinvest.ro a prezentat un material despre îmbogățirea junului Ilaș peste noapte. Mai exact directorul Muzeului Banatului din Timișoara nu a putut să explice de unde a avut bani pentru a cumpăra două terenuri în Buziaș și un apartament de peste 100 de metri pătrați în Timișoara. Pe lângă aceste achiziții același băiat deștept a demarat din bani necunoscuți și construcția unei case în orașul natal, Buziaș. În 2014 pe când era director la Muzeul Satului, Ilaș deținea și un autoturism audi fabricat în anul 2013. În același an, într-o altă declarație de avere autoturismul cu pricina a dispărut fără explicații suplimentare. Poate beizadeaua primarului din Buziaș a pierdut la poker mașina cu o valoare considerabilă și nu a mai trecut acest lucru în noua declarație de avere.

Întrebat din nou de unde a avut bani pentru a face achizițiile enumerate mai sus, Claudiu Ilaș a arătat cu degetul către dușmani. Nu contează ce spun eu pentru că oricum a-ți scris deja un articol. Probabil cineva vă plătește pentru a scrie la comandă. Mașina nu o mai am, puteți să scrieți ce vreți, cât despre banii cu care am achiziționat terenurile și apartamentul din Timișoara nu mai vreau să vorbesc, a declarat anonimul de la muzeu.

În articolele viitoare puteți citi mai pe larg câteva dintre afacerile pe care actualul director al celui mai important muzeu din Banat le-a pus pe picioare din momentul în care a pășit pe poarta Muzeului Banatului din Timișoara.

Originally posted 2015-05-26 14:52:06.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.