Suporterii lui Poli se intorc acasa! Pe Dan Paltinisanu, dar din postura de oaspeti

0
566

poli-fotbal

Liga 4 Timis reincepe la finele acestei saptamani, cand este programata prima etapa a returului. Poli, echipa suporterilor alb-violeti, lider la jumatatea intrecerii cu un punct avans fata de celalalt nume istoric al campionatului, Ripensia, va primi pe teren propri replica Ghirodei, campioana en-titre. Meciul este foarte important in economia returului, deoarece teoretic Ghiroda inca se mai poate bate pentru sefia clasamentului.

Vestea cea mare pentru fanii alb-violeti este ca in urmatoarea runda, programata pe 7 martie, sambata viitoare, Poli se va deplasa… pe stadionul Dan Paltinisanu, pentru derby-ul cu Ripensia. Dupa toate probabilitatile jocul ce se va disputa pe cea mai mare arena din Vestul tarii va incepe la ora 16.

„Putem spune ca ne intoarcem acasa. Dupa cum am stabilit cu cei de la Ripensia, organizatorii jocului, Peluza Sud va fi deschisa pentru noi, in timp ce ei vor sta la tribuna 1. Nu avem idee cati spectatori vor veni, speram sa fie in jur de 4-5.000 de oameni”, ne-a spus Sebastian Novovici, liderul galeriei poliste.

Doua etape importante, nu decesive

Poli isi poate face viata usoara daca va invinge Ghiroda si Ripensia, insa campionatul se poate juca pana in ultima etapa, la fel ca in sezonul trecut. Asta crede si noul tehnician al gruparii timisorene. „Teoretic, primele două etape nu sunt decisive, pentru că acest campionat este foarte lung. Cum aţi văzut, e un număr record de echipe care au făcut cantonament. Ştacheta s-a ridicat foarte mult, toate au conştientizat că nu e suficient să faci unul-două antrenamente şi să te strângi doar la jocuri. Sunt echipe bune, precum Maşloc, Dudeştii Vechi, Dumbtrăviţa, Sânnicolau, Ghiroda… Sunt echipe foarte bune, care în orice moment îţi pot crea probleme. Deci cred că toate cele 17 etape sunt foarte grele. Noi nu ne gândim doar la Ghiroda şi Ripensia, ci la toate competitoarele. Sigur că startul e foarte greu şi ne-am dori două victorii în primele două etape”, a spus Sorin Brîndescu, antrenorul echipei alb-violete.

Originally posted 2015-02-27 11:32:47.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.