Fara victorie, pe teren, in 2015, dar lider

0
281

poli-lider

ACS Poli nu a impresionat nici la Satu Mare, in fata unei echipe de batut, si ramane fara victorie pe teren in 2015, dupa ce in precedentul joc oficial, baietii in alb si negru obtineau tot o remiza, in fata unei echipe necajite, FC Bihor, 1-1, pe Crisul Repede. Trupa banateana are insa un 3-0 la masa verde prin retragerea formatiei din Campina.

Astazi, in intermediara din B2, gruparea banateana a amenintat prima, prin Elek si Boldea, care nu au gaist insa drumul spre gol, iar gazedele au replicat prin Salageanu, jucator care a cucerit titlul de campion national, cu Otelul, in dauna… Timisoarei. Acesta l-a incercat de mai multe ori pe Pap, care s-a achitat bine de datorii, dar a fost salvat si de transversala, la o lovitura libera.

In partea a doua, ACS Poli a avut o posesie mai buna, dar si marile ocazii, Poparadu fiind foarte aproape de gol la mijlocul mitanului secund. Spre final, meciul a devenit destul de fragmentat, banatenii s-au umplutut si de „galbene” in timp ce Salageanu a vazut chiar rosu pe finalul partidei. Banatenii nu au avut insa luciditatea de a puncta decisiv, astfel ca meciul s-a incheiat nedecis, 0-0.

ACS Poli ramane insa pe primul loc, cu doua lungimi avans fata de o alta echipa din Banat, metalul Resita, care astazi a remizat si ea, 0-0, la tarlungeni, pe un timp aproape imposibil, cu zapada pe teren.

ACS Poli: Pap, Belu, Canu, Scutaru, Melinte, Popescu, Trandu, Boldea, Neagu, Elek, Pedro Henrique. Au mai intrat: Barbut, Petre, Poparadu

Originally posted 2015-03-20 06:52:52.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.