CJ Timiș a ratat finanţarea europeană pentru demararea studiului de fezabilitate de construire a Centrului Intermodal de Marfă

0
309

zona-industriala-timisoara

Consiliul Judeţean Timiş a ratat finanţarea europeană pentru demararea studiului de fezabilitate de construire a Centrului Intermodal de Marfă. Consiliul Județean Timiș a primit solicitări din partea Guvernului cu privire la documentația necesară proiectului de construire a Centrului Intermodal de Mărfuri de la Remetea Mare. De cealaltă parte, preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, spune că finanţarea acestuia va fi cuprinsă în noul exerciţiu bugetar 2014-2020.

Am primit de la București solicitări pentru completarea și verificarea documentației, prevazută pentru a fi finanțată pe 2014-2020. Banii care au fost alocați pe ciclul financiar 2007-2013 au fost împărțiți pentru mai multe județe pentru realizarea verificărilor și aducerii la zi a proiectelor, a studiilor. Sigur, va trebui să câștigăm și proiectul care trebuie să înceapă pe 2014-2020 ca finanțare”, spune președintele CJ Timiș, Titu Bojin.

Centrul Intermodal de Transport de Marfă va fi construit la Remetea Mare, iar valoarea investiției este estimată la 24 de milioane de euro, din care 18 milioane bani europeni nerambursabili.

Originally posted 2015-03-30 11:23:28.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.